Die Weisse Rose

Denemarken

Die Weisse Rose is een initiatief van Thomas Bojden om om een creatief project op te zetten waarin er wordt gekeken en geput uit diverse Europese tradities van religieuze, esoterische en historisch aard. DWR beschrijft zichzelf als een conservatieve avant-garde band die aan beide kanten van het mes snijdt.

DWR kan gezien worden als een soundtrack voor de pan-europeaanse tradities en de viering van het Europa dat zichzelf als een goed geknoopt touw in elkaar heeft gezet. Laat de gordijnen opgetrokken worden en de pennen tevoorschijn gehaald worden opdat de essentie van het meest duistere hoofdstuk uit de geschiedenis van Europa verteld kan worden.

Over de jaren heen heeft de band bijgedragen en meegewerkt aan bands als: Blood Axis, :Of The Wand And The Moon: en Allerseelen. Ook heeft de band onlangs op het hoog aangeschreven Triumvirat Festival mogen spelen met bands als Herr, Les Joyaux De la Princesse en Blood Axis.

De debuut CD getiteld "Collaboration and White Roses" wordt later dit jaar verwacht via het Neuropa Recs label in Belgie.

OUDE OPTREDENS VAN Die Weisse Rose

  • 12 - 19   sep
  • 06 nov `09
  • 01 nov `08
  • 09 - 12   aug
  • 16 sep `06

KOMENDE OPTREDENS VAN Die Weisse Rose

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Die Weisse Rose. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Die Weisse Rose