ARTIEST: John Mayer

Amerika

Gitarist en singer-songwriter John Mayer behoort ondertussen een van de meest gewaardeerde gitaristen aller tijde. Het begon allemaal in 1999 toen zijn eerste album Inside Wants Out gereleased werd. Zijn talent bleef niet onopgemerkt en in 2001 bracht hij het album Room For Squares uit, waar onder andere de hit Your Body Is A Wonderland op staat. Een paar albums later, released hij in 2006 Continuum, ook weer goed voor verscheidene hits zoals Waiting On The World To Change en Gravity. Hij werd voor vijf Grammy Awards genomineerd in 2007, waarvan hij er twee won: Best Pop Song with Vocal voor Waiting On The World To Change en Best Pop Album voor Continuum.
Na een pauze van een aantal jaar, waarin hij oa geopereerd werd voor een granuloom in zijn keel, kwam hij in 2012 weer terug met Born and Raised. Op dit album zijn behalve blues en pop ook countryinvloeden te horen. Die countryinvloeden komen nog meer naar voren in zijn laatste album Paradise Valley.

OUDE OPTREDENS VAN John Mayer

Beijk alle oude (14) oude optredens

KOMENDE OPTREDENS VAN John Mayer

OUDE OPTREDENS VAN John Mayer

Beijk alle oude (14) oude optredens

FOTO'S VAN John Mayer

Foto John Mayer te John Mayer - 03/05 - Ziggo Dome Foto John Mayer te John Mayer - 03/05 - Ziggo Dome Foto John Mayer te John Mayer - 03/05 - Ziggo Dome Foto John Mayer te John Mayer - 24/10 - HMH Foto John Mayer te Picnic in the Park 2008 Foto John Mayer te John Mayer - 03/05 - Ziggo Dome
 
Bekijk alle 33 foto's van John Mayer

John Mayer NIEUWS

Al het John Mayer nieuws

CD-RECENSIES

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: