Dirty Details

Nederland

De Dirty Details dus.. Bestaan al vier jaar als een groep mensen plus instrumenten, met de drummer en zanger als enige originele leden. Ooit Koji Kondo genoemd, Team Positive, en voor een dag Hitler, bestaat er eindelijk een band in de bredere zin van het woord. Nog nooit opgetreden, negen gitaristen versleten, sporadisch gebruik van een Moog en twee bassisten de deur uit zijn ze met hun punksurfpoprock klaar voor Breda wake-up actie.
De huidige bezetting bestaat sinds de zomer van 2006, met de komst van de nieuwe gitarist Tommerd de Tank, die de freelance bassist uithangt. Zang en eventuele keytar geluid komt van DirtyChris, op de linker gitaar wordt door T-Bone Thijs geragd en de piccolo snare (geleend van Oxide9 ) wordt regelmatig kapot gemept door Breda Represent Suzi Q.
Wat de Dirty Details wel hebben: Een vrouwelijke drummer, zin aan muziek maken voor de fun factor, groupies, drank en drugs problemen.
Wat de Dirty Details niet hebben: Talent, management, een bassist die weet waar de C zit..

OUDE OPTREDENS VAN Dirty Details

  • 09 apr `07
  • 05 dec `06

KOMENDE OPTREDENS VAN Dirty Details

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Dirty Details. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Dirty Details

Live gezien door: