ARTIEST: Lilian Hak

Uit: Utrecht - Nederland    Genre(s): Dance - electro Pop - pop Roots - jazz

Lilian Hak, een zangeres en producer die in 2004 met met haar verrassende debuutalbum ´Silence Feels Safe´ grote indruk maakte. Haar eigen stijl van experimentele pop en elektronica als basis overtuigde niet alleen op cd, maar ook live tijdens de tour die volgde op de release van deze, in eigen beheer opgenomen, eigenzinnige plaat. De pers was unaniem lovend. Daarna ging het hard: VPRO´s 3voor12, Kink FM Awards, Theaterfestival De Parade en een tour met The Kills. Oktober 2006 kwam het vervolgalbum ´Love´s Victory March´ op het Steamin´Soundworks label uit. Met samples en indringende, sensuele vocalen weet ze een uniek en eigen geluid te creëren. Lilian speelt een energieke live show met haar driekoppige band van synths, gitaren (Frank Burks), drums (Michel Scholten) en zang.

OUDE OPTREDENS VAN Lilian Hak

Beijk alle oude (60) oude optredens

KOMENDE OPTREDENS VAN Lilian Hak

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Lilian Hak. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Lilian Hak

Beijk alle oude (60) oude optredens

FOTO'S VAN Lilian Hak

Foto Lilian Hak te Eurosonic Noorderslag 2011 Foto Lilian Hak te Eurosonic Noorderslag 2011 Foto Lilian Hak te Eurosonic Noorderslag 2011
 
Bekijk alle 3 foto's van Lilian Hak

Lilian Hak NIEUWS

CD-RECENSIES

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: