Pulsediver

Uit: Amsterdam - Nederland

Bij het oprichten van de band eind 2005 wist Pulsediver (Amsterdam) al precies wat ze wilden: muziek maken waar zij zelf de hele dag naar kunnen luisteren.
Daar de ervaren 4 bandleden allen een voorliefde hebben voor stevig gitaarwerk, scheef groovende drums, en een ronkend basgeluid, ontstond er een mix van indie-alternative met een vleugje stonerrock.
Dat menig hart hier sneller van ging kloppen, bleek uit de inmiddels honderden positieve reacties op websites als My space, Hyves, en uiteraard ook hun eigen officiële website www.pulsediver.nl

Medio februari 2007 is de release van de debuut cd “Is this a problem”,en Pulsediver begint het eens te worden met de fans: Dit mag niet binnen 4 muren blijven!
Met gebruik van niet alledaagse instrumenten in de rockmuziek zoals theremin (ook live ) en hammond (in de studio) ziet Pulsediver optreden als een uitdaging, en hoopt dan ook menig podia te kunnen betreden om aldaar stomend, hard, pulserend en stuwend de nummers ten gehore te brengen!

Pulsedriver heeft sinds begin 2007 een contract met Promocer afgesloten.

Het laatste nieuws is
PULSEDIVER IS:
Ivan Lie-A-Ling Gitaar
Edwin Slothouber Drums
Mariska van Veen Zang, Theremin
Stef Vernooij Bas

CONTACT:
Edwin 06-27210888
Mariska 06-14817074
Of via e-mail: [email protected]

OUDE OPTREDENS VAN Pulsediver

  • 05 jan `08
  • 25 okt `07
  • 06 apr `07

KOMENDE OPTREDENS VAN Pulsediver

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Pulsediver. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Pulsediver

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

Live gezien door: