Escape Everyday

Uit: Delft/Amsterdam - Nederland

Escape Everyday is een alternatieve rockband uit Delft. In 2005 opgericht en na enkele wijzingen in de bezetting nu bestaand uit Wouter Koop (zang, gitaar); Thom Reijmers (gitaar); Kay van Baarle (bas) en Erik de Leeuw (drums).
Dit viertal beïnvloed door bands als Tool, Oceansize, Mew, 30 Seconds to Mars e.v.a. wordt gedreven door een flinke dosis ambitie om te rocken.

Escape Everyday staat voor het ontsnappen uit de dagelijkse sleur. En wel ontsnappen in de muziek, het liefst elke dag. Het resultaat in geluid valt het best te omschrijven als 'alternatieve rock' of: donkere dynamische rockliedjes met schreurende melodiën en een emotionele inhoud...

Momenteel is de band bezig met voor opnamens voor hun eerste demo, die gepland staat om aanstaande lente het eerste levenslicht te zien. Op de myspace zijn de eerste resultaten te horen. Check ook regelmatig de sites voor optredens, gezien deze er aan zullen komen!

Escape the everyday, everyday...

OUDE OPTREDENS VAN Escape Everyday

  • 26 jan `08
  • 22 sep
  • 30 apr `07
  • 20 - 21   apr
  • 19 apr `07

KOMENDE OPTREDENS VAN Escape Everyday

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Escape Everyday. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Escape Everyday

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: