The Rambling Boys of Pleasure

Het begon in 1999 op de scoutswei van Thila Coloma, alwaar jaarlijks de verenigde kerstbomen van Mechelen-Zuid in brand werden gestoken. Op een sjorhouten podium speelde een variabel aantal pretmuzikanten covertjes voor een al even variabel stel vrienden. The Christmas Tree Burners bekte niet goed en toen het evenement veranderde in vuurfeest leek ook the Fire Party Players niet echt het overwegen waard. Het gelegenheidsgroepje hield het dan ook op Thilaband en onder die naam traden we de eerste keren op.

De gelegenheid verdween, het groepje bleef bestaan en de zoektocht naar een naam voor de ska-rock-indie-lading werd ingezet. The Pogues hielpen ons de miserie uit: als Rambling Boys of Pleasure zouden we voortaan op elke fiesta onze vriendenschare pogen uit te breiden, nog steeds met covers, maar in een meer persoonlijke vorm.
Daarbij kijken we niet op leeftijd, geslacht, burgerlijke staat of veronderstelde reputatie. Zingen zult je, of je de tekst nu kent of niet. Dansen zult je, of je nu 5, 15 of 50 bentt. And pleasure there will be, genoeg voor iedereen.

OUDE OPTREDENS VAN The Rambling Boys of Pleasure

  • 14 apr

KOMENDE OPTREDENS VAN The Rambling Boys of Pleasure

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van The Rambling Boys of Pleasure. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN