Crown Elecric Company

De Crown Electric Company is een rock 'n roll band met een V8 motor!

Wij spelen eigen songs, in onze eigen, unieke stijl. We houden er van om een songs te strippen, en te spelen in zijn puurste vorm. We houden er van om het te laten rollen & schudden! De energie te laten knallen van een song!

De Crown Electric Company is een band uit Den Haag. We spelen sinds 2006 samen. We hebben elkaar ontmoet in de lokale scene, en ondervinden dat we een gemeenschappelijke passie hebben voor krachtige popsongs.

Met achtergronden in de rock ’n roll, pop, punk & blues zijn we een groep diverse muzikanten die erg veelzijdig zijn. Zo hebben we onze sporen verdiend in diverse bands zoals Black Heart Betty, en de Stolling Rones.

We voelen dat we energie delen met onze muziek. Als we een jam inzetten voelen we elkaar natuurlijk aan en pakken we altijd de kick van een riff of song en valt alles op zijn plek.
Zonder twijfel doen we nu wat we het allerliefste doen; en dat is te zien op het podium!

Met Boudewijn op gitaar en lead zang, Freek op bass, en Chris op drums zijn we een power trio dat knalt vanaf de eerst noot!

OUDE OPTREDENS VAN Crown Elecric Company

  • 24 okt `09
  • 15 - 24   okt
  • 17 - 25   okt
  • 20 - 21   apr

KOMENDE OPTREDENS VAN Crown Elecric Company

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Crown Elecric Company. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Crown Elecric Company

Live gezien door: