Big Band The Evergreens

Nederland

Dance Bigband the Evergreens is, zoals de naam al zegt, een Bigband.Inmiddels bestaan we al 38 jaar en hebben we gespeeld op grote podia, diverse festivals, bruiloften en dansavonden.

De Bigband heeft een breed repertoire waardoor aan bijna alle verzoeken voor een leuke avond kan worden voldaan.De kracht van dance Bigband the Evergreens zit in de liefde voor muziek en het plezier in het spelen voor publiek.Als je de band wel eens hebt zien spelen is je dat zeker niet ontgaan
Biografie.

Dance Bigband the evergreens bestaat al sinds 1970 .Eerst in een setting van vijf muzikanten, wat later is uitgegroeid tot een complete bigband.Vanaf het begin is er voor gekozen om naast het bigbandrepertoire ook populaire nummers te spelen.De echte ''evergreens'' dus.

Ons vocale repertoire bestaat uit zowel engels al nederlandstalige songs. Wat dankzij onze zangeres zorgt voor de afwisseling van het instrumentale repertoire.Wij wensen u veel plezier op deze website en hopen u een keer muzikaal te kunnen verrassen.

OUDE OPTREDENS VAN Big Band The Evergreens

  • 23 jun

KOMENDE OPTREDENS VAN Big Band The Evergreens

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Big Band The Evergreens. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.