ARTIEST: Laura Marling

Uit: Eversley - Engeland

Singer-songwriter doet het goed in Nederland. De Britse rockbandjes zijn geweest en de Nederlandse podia maken plaats voor zangeressen met enkel gitaar en breekbare vocalen. Met dank aan het medium MySpace is Laura Marling een groot succes. De schuwe en bleke Brit is geboren in 1990 en valt op door haar pakkende folk-rock.

Dit vooral omdat ze met haar jonge onschuldige, verfrissende blik een nieuwe twist geeft aan het genre. In 2008 ziet haar debuut Alas, I Cannot Swim het licht en wordt erg goed ontvangen door de Nederlandsepers, ze bereikt er zelfs een plek mee op het Lowlands-festival. Het blijkt dat Laura Marling makkelijk kan bestaan naast collega’s als Kate, Adele, Duffy, Lily en Amy.

OUDE OPTREDENS VAN Laura Marling

Beijk alle oude (32) oude optredens

KOMENDE OPTREDENS VAN Laura Marling

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Laura Marling. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Laura Marling

Beijk alle oude (32) oude optredens

FOTO'S VAN Laura Marling

Foto Laura Marling te Crossing Border Den Haag 2011 Foto Laura Marling te Laura Marling - 18/3 - Paradiso Foto Laura Marling te Crossing Border Den Haag 2011 Foto Laura Marling te Into The Great Wide Open 2011 Foto Laura Marling te Into The Great Wide Open 2011 Foto Laura Marling te Into The Great Wide Open 2011
 
Bekijk alle 12 foto's van Laura Marling

Laura Marling NIEUWS

CD-RECENSIES

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: