Andrea Berg

Duitsland

Andrea Berg is een Duitse schlagerzangeres met een stem van hele grote klasse. De show, de songs & Andrea maken er een groot festijn van!

Haar carrière begon in 1993. Nadat een cassettebandje bij producent Eugen Römer op het bureau kwam met haar stem erop, werd haar gelijk een platencontract toegeschoven. Slechts een week daarna ging ze de studio al in om haar debuutalbum, "Du bist Frei" in te zingen. Ze zingt graag over de liefde, en over haarzelf. Met haar album "Wo liegt das Paradies" sloeg ze de spijker weer op de kop, en van dit album komt ook de wereldberoemde hit "Du hast mich 1000 mal belogen" In 2006 bracht ze "Splitternackt" uit. Een CD die het ook tot op heden nog heel goed doet in de hitlijsten. "Du wolltest mich für eine Nacht" en "Ein Bisschen Wahnsinn" zijn bekende hits geworden, evenals "Splitternackt". Andrea Berg heeft wereldwijd miljoenen albums verkocht, en staat dan ook in de boeken als een van de bekendste schlagerzangeressen aller tijden.

OUDE OPTREDENS VAN Andrea Berg

  • 08 dec `07

KOMENDE OPTREDENS VAN Andrea Berg

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Andrea Berg. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.