Johnny & Sharona

Nederland

Nieuw in de showbusiness zijn ze niet, maar wel voor de eerste keer samen in één programma! Johnny Fernando en zijn hartslag- versnellende en bloedmooie Sharona brengen een interactieve avondvullende show waarin voor het publiek een hoofdrol is weggelegd.
Sinds een mediatycoon uit Aalsmeer Johnny en Sharona een tv-show beloofde, is het duo koortsachtig op zoek naar artiesten, die naast Johnny en Sharona willen schitteren in deze nieuwe tv-productie. Uit het publiek bieden zich mogelijke toekomstige sterren aan die, misschien zelfs voor het eerst in hun leven, zich ontpoppen als zanger of zangeres van wereldklasse en/of wereldformaat!

Johnny en Sharona passen in vrijwel elke ambiance. Van 25 tot 5000 personen, van huiskamer tot discotheek: overal slaat het in als een bom!!

Uw gastheer en entertainer Johnny neemt u mee naar de wereld van de glitter en (klater)goud. Met uitéénlopende jukeboxkrakers van New York, New York tot Manuela wordt de avond een feest de herkenning.
Iedere gast die besluit de grote stap richting showbusiness te zetten wordt door Johnny en Sharona vakkundig en intens begeleid.
Maar je hoeft natuurlijk niet persé actief deel te nemen: lekker eten, drinken en vooral genieten is de boodschap!

Het eigen decor zorgt voor een sfeertje waar menig Broadwaytheater jaloers op kan zijn!
Kortom, naast de charmante Sharona, die overigens over een fantastische stem beschikt, schittert onze Johnny zoals u hem nog nooit zag!

Net getrouwd beleeft dit echtpaar ook deze avond ups en downs in hun nog prille relatie. Hoe dynamisch is dit huwelijk? Kan Johnny het vrijgezellenleven vaarwel zeggen? En wat kan het publiek hier aan bijdragen? Allemaal vragen die beantwoord zullen worden tijdens Johnny en Sharona’s Sterrengala! Beleef het mee! Beleef het met Johnny en Sharona!!

KOMENDE OPTREDENS VAN Johnny & Sharona

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Johnny & Sharona. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.