Lady D

Uit: Den Bosch - Nederland

Lady D werd onder de naam Dijana Hendriks op 7 december 1981 geboren te Den Bosch. Met haar Nederlandse vader en Joegoslavische moeder groeide zij op in Den Bosch Noord.Als enorme fan van Madonna, deed zij haar na bij elke weekafsluiting op school. Playbackend welteverstaan.Muziek begon bij Dijana al op jonge leeftijd een belangrijke rol te spelen. Eenmaal op de middelbare school waar zij de HAVO deed, was ze er al snel achter dat zij haar ‘ding’ had gevonden, in hiphop. Zij luisterde onder andere naar een andere Brabander Extince en was meteen fan. Zijn manier van flowen in de Nederlandse taal sprak haar aan.

Ondanks dat ze graag altijd al wilde zingen, begon ze met rappen. Dat ging haar toch wat beter af. Ze besloot het in haar vaderlandse taal te doen.
Eigen teksten schrijven en rappen met Dizz, zou het begin zijn van de femcee. De verwantschap met de naam van de voormalige prinses van Wales is er echter niet.

KOMENDE OPTREDENS VAN Lady D

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Lady D. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

Live gezien door: