FOX (NL)

Uit: Tiel - Nederland

De Tielse formatie FOX is ontstaan uit een jam-sessie ergens in september van dit jaar. Dennis Vos (o.a. bekend van Acid Soul) en Jeffrey Bickes (bekend van o.a. Fools Fatal) bundelen andermaal hun krachten en vormen met Nick Bickes (bekend als zichzelf en als vaste redder-in-nood van Acid Soul) dit nieuwe “power-trio”.
Tien jaar geleden poogden Jeffrey en Dennis al diverse keren een band te starten. In die tijd is een aantal nummers ontstaan dat later op de debuut-cd van Acid Soul verscheen. Door gebrek aan een stabiele derde man is het destijds nooit gelukt. Ook latere pogingen draaiden op niets uit. Nu was het tijd om deze “unfinished-business” opnieuw een kans te geven. Jeff’s voorstel om ditmaal Nick te vragen pakte goed uit. Er was direct een klik en een berg positieve energie. FOX speelt eigen repertoire waaraan iedereen bijdraagt. Qua stijl is de muziek stevig en energiek, “Rock met ’n Groove!”. Het optreden op 17 november a.s. in 22 is het debuutoptreden voor de band.
FOX bestaat uit Dennis Vos – gitaar/zang, Nick Bickes – bas, Jeffrey Bickes – drums.

OUDE OPTREDENS VAN FOX (NL)

  • 21 feb `09
  • 12 - 13   sep
  • 19 apr `08
  • 17 nov `07

KOMENDE OPTREDENS VAN FOX (NL)

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van FOX (NL). Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN FOX (NL)

Live gezien door: