ARTIEST: N*E*R*D*

Uit: Virginia - Amerika    Genre(s): Soul/R&B/Hiphop - urban

Pharrell Williams geeft een feestje en jij bent uitgenodigd. Hij wil dansen en sjansen; gratis lapdances heeft hij al genoeg gehad, dus die hoeft hij niet meer. Samen met matties Chad Hugo en Shay Haley gaan de beentjes de lucht in, want ze zijn de rocksterren onder de hiphoppers. In plaats van raad-die-plaat kun je bij een N*E*R*D-concert beter een welke-loser-kent-dit-nummer-niet-wedstrijd houden. Als de verliezer bier moet halen, zal het stil zijn bij de bar. Op vrijdag 9 oktober 2009 wordt bekend dat er een zangeres aan de groep wordt toegevoegd, niemand minder dan de Canadese Rhea.

N*E*R*D* wordt ook wel geschreven als N.E.R.D. In 2018 komt de groep terug van even weg geweest. Na 7 jaar radiostilte is N*E*R*D* met een album. Hierop staan bijdrages van gaststerren als Kendrick Lamar, Andre 3000, M.I.A. Gucci Mane, Rihanna en Ed Sheeran.

OUDE OPTREDENS VAN N*E*R*D*

Beijk alle oude (31) oude optredens

KOMENDE OPTREDENS VAN N*E*R*D*

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van N*E*R*D*. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN N*E*R*D*

Beijk alle oude (31) oude optredens

FOTO'S VAN N*E*R*D*

Foto N*E*R*D* te Pinkpop 2004 ma Foto N*E*R*D* te TMF Awards Festival 2009 Foto N*E*R*D* te TMF Awards Festival 2009 Foto N*E*R*D* te TMF Awards Festival 2009 Foto N*E*R*D* te N.E.R.D. - 13/12 - Watt Foto N*E*R*D* te Pinkpop 2004 ma
 
Bekijk alle 39 foto's van N*E*R*D*

N*E*R*D* NIEUWS

Al het N*E*R*D* nieuws

CD-RECENSIES

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: