Hotel Amigo

Uit: Antwerpen - België

Hotel Amigo is het nieuwe project van acteur/zanger Jenne Decleir. Pompende reggae met een stevige klodder rock’n roll in een pikante latinosaus. Laat je verrassen door het eigen(-zinnige) werk van Jenne Decleir en zijn vier “Amigos”. Een leuke mix van Engels- en Nederlandstalige teksten en een stevige podiumprésence zorgen voor een heerlijke liveshow. Jenne Decleir is de stomende gastheer van de avond waarbij hij vooral niet vergeet zélf mee te feesten. De vijf-koppige band met Joris Peeters, Dave Wyns, Gunter Callewaert, Kurt de Ruijter en Jenne Decleir neemt je mee op dit avontuur!

Vorig jaar hebben ze reeds op een aantal Vlaamse podia gestaan en zij zijn zich nu aan het klaar stomen om er volgende zomer helemaal tegen aan te gaan.

“Hotel Amigo” kan jullie dan ook met trots melden dat zij onder het platenlabel "Evil Penguin" hun eerste CD uitbrengen begin mei 08

OUDE OPTREDENS VAN Hotel Amigo

  • 25 - 27   sep
  • 25 sep
  • 22 feb `08

KOMENDE OPTREDENS VAN Hotel Amigo

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Hotel Amigo. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Hotel Amigo