ARTIEST: Cavalera Conspiracy

Amerika

Cavalera Conspiracy is de nieuwe band van Max en Iggor Cavalera, beiden voorheen actief in de Braziliaanse band Sepultura. Het debuut ‘Inflikted’ herinnert muzikaal aan de hoogtijdagen van die band.

In 1996 verliet zanger en gitarist Max Cavalera met slaande deuren de succesvolle metal band Sepultura. Hij stortte zich op Soulfly en had in de tien jaar die volgden geen enkel contact met zijn in Sepultura achtergebleven broer Iggor. De tragische broedertwist werd in 2007 bijgelegd. Het leverde vooralsnog geen reünie van Sepultura in de klassieke bezetting op, maar wel een geweldige nieuwe band in de vorm van Cavalera Conspiracy. De band wordt gecompleteerd door Joe Duplantier van Gojira en Marc Rizzo van Soulfly. Het debuut bevat no-nonsense metal in de stijl van ‘Beneath The Remains’; voor velen nog altijd het beste album van Sepultura ooit.

OUDE OPTREDENS VAN Cavalera Conspiracy

Beijk alle oude (19) oude optredens

KOMENDE OPTREDENS VAN Cavalera Conspiracy

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Cavalera Conspiracy. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Cavalera Conspiracy

Beijk alle oude (19) oude optredens

FOTO'S VAN Cavalera Conspiracy

Foto Cavalera Conspiracy te Graspop Metal Meeting 2015 Foto Cavalera Conspiracy te Cavalera Conspiracy - 25/6 - Effenaar Foto Cavalera Conspiracy te Pinkpop 2008 Foto Cavalera Conspiracy te Pinkpop 2008 Foto Cavalera Conspiracy te Graspop Metal Meeting 2015 Foto Cavalera Conspiracy te Pinkpop 2008
 
Bekijk alle 20 foto's van Cavalera Conspiracy

Cavalera Conspiracy NIEUWS

CD-RECENSIES

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: