ARTIEST: Letzte Instanz

Duitsland

Toen Letzte Instanz in 1996 in Dresden ontstond, bestonden zij uit de volgende bezetting:

Zang: Hörbi (tot 1997, daarna Robin)
Gitaar + zang: Holly D.
Elec. gitaar: Tin Whistle (tot 2004)
Bass: Kaspar Wichman (tot 1999)
drum: Markus G-Punkt (tot 2001)
Viool: M. Stolz


Tegenwoordig heeft Letzte Instanz de volgende bezetting:

Holly (sinds 2005 - zang
M. Stolz - Viool
B. Cellini - Cello
Oli - Gitaar
Holly d.- Gitaar
Specki T.D. - Drums
Micha - Bass

Discografie:

Alben [Bearbeiten]Brachialromantik (1997; Autogram)
Das Spiel (1999; Andromeda)
Kalter Glanz (2001; Andromeda)
Götter Auf Abruf (2003; Andromeda)
Live (2004; Andromeda)
Ins Licht (2006; Drakkar Records)
Wir sind Gold (2007; Drakkar)

Singles:
Kopfkino (2001; Andromeda)
Sonne (2005; Drakkar, alleen in webshop en op concerten verkrijgbaar)
Das Stimmlein (2006; Drakkar, Promo-CD)
Wir sind allein (2007; Drakkar, Promo-CD)

Het genre van Letzte Instanz is (vooral bij de oudere cd's) vergelijkbaar met In Extremo, Subway to Sally etc.

OUDE OPTREDENS

Beijk alle oude (22) oude optredens

KOMENDE OPTREDENS

Wij hebben geen informatie over komende shows van Letzte Instanz. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS

Beijk alle oude (22) oude optredens

Letzte Instanz NIEUWS

CD-RECENSIES

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: