I See / The Sea (IC/TC)

België

Angus Young was amper 20 toen AC/DC internationaal doorbrak. En laat dat nu net de gemiddelde leeftijd zijn van de leden van AC/DC tributeband : “I See The Sea”, ook kortweg IC/TC genoemd. Deze jonge wolven besloten een 3-tal jaar geleden om AC/DC van een ferme verjongingskuur te voorzien, en zo geschiedde...

Behalve de noodzakelijke Angus Young en Brian Johnson look- én soundalikes schuwt IC/TC een extra tikkeltje show niet. Deze tributeband staat garant voor een complete AC/DC – ervaring, met extra stage-risers, vuurwerk, de hells-bells klok en uiteraard de typische kanonnen die ook hun grote voorbeelden steevast meenemen op het podium.

In de korte tijd dat de band bestaat hebben ze hun uitstekende live reputatie reeds kunnen verzilveren op talloze podia en festivals in België én Nederland, en waren ze eerder dit jaar nog te zien op nationale televisie (Canvas) en radio (Studio Brussel).

IC/TC brengt een explosieve AC/DC set, met dezelfde honger en passie die de originele band al ruim 30 jaar drijft.

Bandleden:
Brian Johnson: Sven Berckmoes
Angus Young: Tim De Paepe
Malcolm Young: Jeroen Faingnaert
Cliff Williams: Laurens Coppens
Phill Rudd: Jonas Merlaen

OUDE OPTREDENS VAN I See / The Sea (IC/TC)

  • 10 dec `11
  • 31 okt
  • 25 apr
  • 04 - 05   okt
  • 16 - 17   mei

KOMENDE OPTREDENS VAN I See / The Sea (IC/TC)

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van I See / The Sea (IC/TC). Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN I See / The Sea (IC/TC)

Live gezien door: