ARTIEST: Nicole Atkins

Amerika

Nicole Atkins, geboren op 1 oktober 1977, is een Amerikaanse singer-songwriter. Na jaren actief te zijn in de locale muziekscene van New York kwam er interesse voor haar demo Party's over(2005) van het label Roadrunner Records en andere labels. Al gauw werden haar platencontracten aangeboden en tekende ze een deal met Columbia Records in januari 2006. Ze reisde naar Zweden om haar debuutalbum Neptune City op te nemen dat op 30 oktober 2007 uit kwam.

Na wat formatiewisselingen in haar begeleingsband is ze gaan touren onder de naam Nicole Atkins & The Black Sea. Voor haar tweede album Mondo Amore maakte ze gebruik van crowdfunding. Haar invloeden zijn Bruce Sprinsteen, Bon Iver en haar stijl wordt vegeleken met die van Roy Orbison.

OUDE OPTREDENS VAN Nicole Atkins

Beijk alle oude (20) oude optredens

KOMENDE OPTREDENS VAN Nicole Atkins

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Nicole Atkins. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Nicole Atkins

Beijk alle oude (20) oude optredens

FOTO'S VAN Nicole Atkins

Foto Nicole Atkins te Paaspop 2019 - Zondag Foto Nicole Atkins te Heartland 2019 Foto Nicole Atkins te Heartland 2019 Foto Nicole Atkins te Heartland 2019 Foto Nicole Atkins te Heartland 2019 Foto Nicole Atkins te Heartland 2019
 
Bekijk alle 8 foto's van Nicole Atkins

Nicole Atkins NIEUWS

CD-RECENSIES

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: