Les Canards

Les Canards zijn Frank & Hugo. Twee jongens die besloten de gebaande paden te verlaten en hun dromen na te jagen. Een lastige, zware tocht door diepe dalen, met af en toe een piek. Hoewel Les Canards inmiddels ook werken aan video, theater, animatie en vormgevingsprojecten, zijn ze voornamelijk een muziekduo.

Sinds de zomer van 2007 werken ze aan het schrijven van eigen lied materiaal en het 'canardiseren' van bestaande muziek. Hun instrumentarium breidt zich daarbij noodgedwongen uit en gaandeweg worden nieuwe oplossingen voor oude problemen bedacht. De muzikale achtergronden van Frank (soul/jazz) en Hugo (folk/pop) verschillen, maar tot nu toe blijkt dat alleen maar een verrijking van de muzikaliteit te zijn.

Tijdens het afgelopen jaar zijn wij als team erg naar elkaar toegegroeid en hebben we geaccepteerd dat we als duo elkaars sterke punten versterken. Inmiddels timmeren ze hard aan de weg door het regelen van optredens, het opnemen van eigen liedjes en de voorbereiding van een theaterprogramma. Daarbij kunnen ze alle ervaring en dodelijke kritieken gebruiken die ze tegenkomen.

OUDE OPTREDENS VAN Les Canards

  • 12 dec
  • 01 - 09   aug
  • 25 jan

KOMENDE OPTREDENS VAN Les Canards

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Les Canards. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Les Canards

Les Canards NIEUWS

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN