MO-6

Aan het begin van het nieuwe millennium nam componist Martien Opdam (de MO in MO-6) een aantal Nederlandstalige demo’s op in zijn eigen thuisstudio. De thema's in de teksten handelen over dingen die hij in zijn dagelijkse leven tegenkomt, observeert, en meemaakt. De composities variëren van aanstekelijke popnummers tot dampende rocksongs en mini-symfonieën. Zijn plan was om muzikanten bereid te vinden die zijn nummers ten gehore konden gaan brengen. Hij zelf zou dan op de achtergrond de composities leveren en meehelpen met de arrangementen.

Aangezien het bloed gaat waar het niet kruipen kan, nam hij het toch zelf op zich om de band te gaan vormen en te gaan leiden. Na een zeer zorgvuldige zoektocht naar de juiste muzikale talenten kreeg de band medio 2007 zijn huidige bezetting. Onmiddellijk werd gestart met het vormgeven van Martiens visie. Dit resulteerde begin 2008 in een bezoek aan de studio waar onder de bezielende leiding van Sander van Herk (Het Goede Doel) vier nummers werden opgenomen. Van die vier werd Koffie en een shaggie genomineerd als single.

Spelen, spelen, spelen, dat is waar het om draait bij MO-6. Dat kan in een gezellige kroeg zijn in Groningen, of als voorprogramma van De Dijk in Musis Sacrem in Arnhem. De komende periode staat volledig in het teken van de promotie van de single, waarna de band zich in de zomer op de buitenoptredens en festivals gaat concentreren.

OUDE OPTREDENS VAN MO-6

  • 09 apr `10
  • 20 mrt `10
  • 06 jun `09
  • 29 mei `09
  • 30 apr `09
  • 12 dec `08
  • 27 aug `08

KOMENDE OPTREDENS VAN MO-6

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van MO-6. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN MO-6

Live gezien door: