Angelique Beauvence

De Telegraaf belichte haar als een dijk van een zangeres. De Leeuwarder Courant: Het was sterven in zwoelheid met Angelique. Jazz is een te eng begrip voor dit fenomeen> Timing en dynamiek van Angelique waren uit de kunst.

Duitsland grootste en oudste Pop&Rock festival heeft haar gelouterd door haar de eerste prijs tijdens de Deutscher rock& Pop Preis , Hamburg november 2005 voor Beste Singer, Songwriter en Performer toe te kennen.

De eerste Nederlandse zangeres die dit wint tijdens het reeds 24 jarig bestaande festival. Munnich records bracht haar albums Still love you en Let there be love uit. Als componiste worden haar nummers bij commercials voor TV en radio gebruikt.Angelique Beauvence is een zangeres met vele contrasten, ze zingt in het frans, engels, italiaans, engels. duits, nederlands. Ze treed op met grote

symphonie orkesten waarbij ze bekende klassieke - crossover nummers van oa Sarah Brightman vertolkt.

Angelique voelt zich volledig thuis in het blues gevoel van Blues Legendarys als Etta James en BBKing. Bezield, doordrenkt, gepassioneerd en vooral soul full bluesy.

OUDE OPTREDENS VAN Angelique Beauvence

  • 05 - 07   sep

KOMENDE OPTREDENS VAN Angelique Beauvence

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Angelique Beauvence. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.