Original Taste

Uit: boxtel - Nederland

Het band idee kwam voort uit een beschonken avond met een stel muzikanten. Na veel gezocht te hebben waren allen rollen uiteindelijk vervuld. Er was een drummer, gitarist, basist, saxofonist, en een zanger bereid om ware onzin te spugen. Het "bandje zonder naam" was geboren!

Eerst Original Taste, vervolgens The Weeping Dingoes toen de Missing Link en uiteindelijk toch weer Original taste. De mannen Ingmar (18), Johan (19), Michiel (17), Willem (19) en de 20-jarige Edu Becx (de er later bij gesmeekte en altijd al gemiste blazer)begonnen aan hun zoektocht naar Originaliteit.Na hun start in het plaatselijke jongerencentrum "De Steeg" werdt Original Taste al snel gepromoveerd tot een optreden in een vrachtwagen op de markt in Boxtel. En was de Taste van Original ontdekt.

Sinsdien is OT in search of optredens en gaan ze vrolijk verder met het produceren van uitermate euforische en opgewekte ska- tracks!

Beschrijving: Sense the taste
Drum's - Michiel van Houtum
Vocals: - Ingmar Schuurmans
Guitar/ back vocals - Willem van Zantvoort
Bass guitar - Johan Boleij
Saxophone/ Back vocals - Edu Becx
Genre: Ska
Invloeden: Ska, Punk, Reggae

OUDE OPTREDENS VAN Original Taste

  • 17 mei

KOMENDE OPTREDENS VAN Original Taste

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Original Taste. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: