The Heinoos

 • Zwarte Cross 2014 - Dag 2
  © René Obdeijn
Nederland

Ze zijn een beetje gek, flauwekullen er lustig op los en stil staan kunnen ze ook al niet. Wat ze dan wel kunnen? De meest fantastische hits uit de jaren ’60,’70 en ’80 op hun geheel eigenwijze aan elkaar breien.
Nummers van ABBA, Queen, The Sweet, Mud, Nena, The Police en vele,vele anderen……Hits uit vervlogen tijden, nummers die je vaak wel kent maar al jaren niet meer hebt gehoord, komen allemaal voorbij en worden regelmatig afgewisseld met doldwaze medley’s van onder andere de Beach Boys, The Beatles en lekkere Hollandse feestkrakers.
Het typische, pittige Heinoos-sausje waarmee ze het één en ander steevast overgieten, maakt het allemaal nog lekkerder!

Coverbands….je hebt ze in alle soorten en maten, maar de overeenkomsten zijn over het algemeen talrijker dan de verschillen. Dus wie zit er nog op een standaard band te wachten als er een prettig gestoorde live-band voor handen is die dat soort muziek op een aanstekelijke wijze combineert met een pittige presentatie en een gezonde dosis humor en dat bovendien een uiterst beweeglijk gezelschap is? Niemand toch?!
The Heinoos kortom, zijn er voor iedereen die herkenning wil, maar toch de pure rauwheid van een échte band wil voelen.

Alsof dit allemaal nog niet glorieus genoeg is, heeft de band in 2005 in samenwerking met Producer Edwin van Hoevelaak de single “Viva Chaotica” uitgebracht. Dit van oorsprong Duitse nummer sloeg in als een bom en legde de band bepaald geen windeieren. In elke kroeg/Dancing of Feesttent knalde het nummer uit de speakers. Feest!! De tweede track van de CD-single, ”Jij komt niet aan mijn Komkommertje”, werd vooral door de geheime zenders opgepakt, waardoor de band een geheel nieuwe doelgroep aanboorde.
Elk jaar toert de band met een grotendeels vernieuwde show door het land.
Met een goed uitgekiende lichtshow en een absoluut onverspelbaar hit- repetoire brengen The Heinoos volgens eigen woorden “Structuele Chaos”!

OUDE OPTREDENS VAN The Heinoos

 • 16 nov
 • 29 aug
 • 29 - 01   jun
 • 30 dec `17
 • 29 dec `17
 • 24 nov `17
 • 13 - 16   jul
 • 18 - 21   aug
 • 21 - 24   jul
 • 03 - 05   jun
Beijk alle oude (60) oude optredens

KOMENDE OPTREDENS VAN The Heinoos

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van The Heinoos. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN The Heinoos

Beijk alle oude (60) oude optredens

FOTO'S VAN The Heinoos

Foto The Heinoos te Zwarte Cross 2014 - Dag 2 Foto The Heinoos te Zwarte Cross 2014 - Dag 2 Foto The Heinoos te Zwarte Cross 2014 - Dag 2 Foto The Heinoos te Zwarte Cross 2014 - Dag 2 Foto The Heinoos te Zwarte Cross 2014 - Dag 2
 
Bekijk alle 5 foto's van The Heinoos

The Heinoos NIEUWS

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: