ARTIEST: Mad Caddies

Amerika

Punk-Ska, beter krijg je het niet. Bij Fat Wreck, het platenlabel dat NOFX heeft opgericht zitten deze jongens en ze spelen GEWELDIG. Een betere beschrijving is er niet dan dat woord. De muziek is gevarieerd, soms wat hardere punk, dan weer snelle Ska, dan rustige Ska of zelfs Reggae en allemaal met een geweldig enthousiasme. De band bestaat al sinds dat ze bij elkaar op High School zaten en telt 6 man: zang, gitaar, bas, trompet, trombone en drummer. Je kon ze ook zien op Fat Package Tour, namelijk 4 Mei 2003 in de Melkweg. 2003 is ook het jaar van hun nieuwe, 4e album: Just one More en als je van andere cd's nummers als Weird Beard, Mary Melody, Monkeys en Mum's the word hoort ben je verkocht.

OUDE OPTREDENS VAN Mad Caddies

Beijk alle oude (51) oude optredens

KOMENDE OPTREDENS VAN Mad Caddies

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Mad Caddies. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Mad Caddies

Beijk alle oude (51) oude optredens

FOTO'S VAN Mad Caddies

Foto Mad Caddies te Strandfuif 2013 Foto Mad Caddies te Roskilde Foto Mad Caddies te Strandfuif 2013 Foto Mad Caddies te Strandfuif 2013 Foto Mad Caddies te Strandfuif 2013 Foto Mad Caddies te Strandfuif 2013
 
Bekijk alle 20 foto's van Mad Caddies

Mad Caddies NIEUWS

CD-RECENSIES

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: