ARTIEST: Mumford and Sons

Uit: Londen - Engeland

De aanstekelijke mix van rock, folk en banjogetokkel van de Engelse band Mumford & Sons is een inslaand succes. Marcus Mumford en zijn mannen creeren op hun debuutalbum Sigh No More (2009) met o.a. de single Little Lion Man moeiteloos een geheel eigen, meteen herkenbare sound.

De veelgemaakte vergelijking met Fleet Foxes, die andere groep met harmonisch samenzingende folkies, is niet uit de lucht gegrepen, maar de mannen van Mumford & Sons zijn op plaat toch nog net dat ietsje meer rock-'n-roll.

In augustus 2011 gaan ze de studio in om hun tweede album op te nemen, welke ruim een jaar later op 24 september uitkomt. Gezien de stevige livereputatie die ze aan de andere kant van het kanaal al bijeen timmerden wil je Mumford & Sons live zeker niet missen.

OUDE OPTREDENS VAN Mumford and Sons

Beijk alle oude (58) oude optredens

KOMENDE OPTREDENS VAN Mumford and Sons

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Mumford and Sons. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Mumford and Sons

Beijk alle oude (58) oude optredens

FOTO'S VAN Mumford and Sons

Foto Mumford and Sons te Lowlands 2017 - Zondag Foto Mumford and Sons te Lowlands 2017 - Zondag Foto Mumford and Sons te Mumford & Sons - 30/03 - Ziggo Dome Foto Mumford and Sons te Mumford & Sons - 26/4 - Tivoli Foto Mumford and Sons te Pinkpop 2012 - Maandag Foto Mumford and Sons te Lowlands 2017 - Zondag
 
Bekijk alle 114 foto's van Mumford and Sons

Mumford and Sons NIEUWS

Al het Mumford and Sons nieuws

CD-RECENSIES

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: