De Anseltaler Party Express

Nederland

De Anseltaler Party Express is een van de gezelligste muziekgezelschappen uit eigen land. Deze Zuid-Limburgse formatie brengt een mix van Oostenrijkse Stimmungs-muziek, meezingers en popnummers die zowel Engels-, Duits- als Nederlandstalig zijn. Deze vijf muzikanten weten met hun uit de hand gelopen hobby de aandacht van het publiek zeker te trekken! Zij kunnen iedereen overtuigen van een gezellig stukje oostenrijkse muziek en weten als geen ander het publiek te bespelen.

Als de Anseltaler Party Express met de steirische harmonica hun muziek ten gehore brengen, dan rukt dat iedereen van hun stoel, want bij hun Ritme, Sound en Show kun en wil je gewoon niet meer stil zitten! Ze traden al met vele bekende artiesten op (o.a. Dennie Cristian, Thomas Berge, die Klostertaler, die Rauber, etc.) en zijn erg populair in de Duitstalige landen.

OUDE OPTREDENS VAN De Anseltaler Party Express

  • 24 - 25   sep
  • 19 sep `09

KOMENDE OPTREDENS VAN De Anseltaler Party Express

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van De Anseltaler Party Express. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN De Anseltaler Party Express