Soullution

Uit: Breda - Nederland

Soullution bestaat uit vier leden: Tiny T, P-Yott, DJ Alain en B-Boy Bram. In 2000 zijn de twee MC’s van Soullution ,Tiny T en P-Yott, begonnen met hiphip. De bedoeling was de groep te voorzien van alle hiphop elementen ( rap, turntableism, breakdance en graffiti). Daarom hebben ze eerst DJ Alain in dat zelfde jaar gevraagd om bij hun achter de draaitafels te staan. Pas sinds kort zit B-Boy Bram ook bij de groep die de breakdace voor zijn rekening neemt. Doormiddel van invloeden van Mos Def, Talib Kweli, Hi-Tek, Slumvillage, The Proov, Wu-Tang, E-Life LL Cool J D.E.A.M.S.enz proberen zij de oplossing in hiphop te vinden. Dus ‘You got a problem, we’ve got the Soullution’.
Soullution doet ook mee aan een samenwerking met de Vaagreimers (Mipstah en P.R.I.M.E.) die onder de naam PSC gaat. De samenwerking van de PSC is begonnen in 2000. Sinds dien hebben ze de meeste optredens met de PSC in samenwerking gedaan. Hierbij komen beide stijlen aan bod. Ze hopen in de toekomst nog veel van hun zelf te laten horen.

KOMENDE OPTREDENS VAN Soullution

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Soullution. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.