Charles Kwasi

Uit: Almere - Nederland

Het debuut album van Charles Kwasi: ‘Ik Wil Zo Veel’

“Dit is een overval!”, rapt Charles ‘2Real’ Kwasi op het openingsnummer van zijn debuut album. Geboren in Ghana opgegroeid op de straten van de Amsterdamse Bijlmer verteld Charles over zijn leven. Wat hij allemaal heeft meegemaakt. Hoe hij heeft moeten knokken. Over zijn zegens en de verliezen.

Hij deelt zijn straatwijsheid zoals in ‘Geen Zaken’: “Doe geen zaken met gasten die babbelen / doe geen zaken met gasten die haten.” En het gevoel van de vrolijke dagen zoals in het lied ‘Voel Me Blij’: “Voor het eerst in mijn leven ben ik zo tevreden met de dingen die gebeuren / ik heb niks te vrezen”. En natuurlijk ook weer ouderwets ondeugend nummer voor intieme momenten met je vrijer ‘Freaky In Bed’: “Ik ben een bad boy / jij een nette girl / samen zijn we freaky in bed.”

In deze tijden van crisis waarin iedereen het moeilijk heeft geeft zijn muziek kracht en inspiratie om ook door te gaan. Duidelijk recht voor zijn raap. De muziek is strak en de boodschap helder: ‘Ik Wil Zo Veel’ is een album met liefde voor mensen die oprecht zijn en knokken om vooruit te komen. “Fok verliezen!”, aldus Charles. Dans op de beat, zing de teksten mee.

Het album is nu verkrijgbaar via radio538, iTunes, Mega-media etc etc

Bekijk de video’s van: ‘Voel Me Blij’ en ‘spAce muZiek’ op ons site, TMF, Youtube etc etc.


Voor meer informatie en aanvragen van interviews en promotie materiaal:

www.elijahrecords.biz
[email protected]

KOMENDE OPTREDENS VAN Charles Kwasi

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Charles Kwasi. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.