Slim Slip & The Sliders

Uit: UK - Onbekend

Slim Slip & The Sliders is een vette Rock ‘n Roll/Rockabilly band uit London,opgericht in 2003. Begonnen als een trio maar al snel aangevuld met 4e bandlid, zodat de muzikale mogelijkheden nog veelzijder werden. Hun eerste optreden in het bekende Ace cafe was zo succesvol dat de band in een klap bekend werd. Vele optredens volgden en ook internationaal kwam het succes zo tourden ze oa met Slim Jim Phantom . Nu ze in Europa grote populariteit genieten en veel fans hebben zijn ook de voorbereidingen bezig voor een US tour alwaar ze ongetwijfeld succes gaan oogsten!
Hun muziekstijl is niet in een hokje te plaatsen het repertoire is erg gevarieerd van authentieke Fifties Rock ’n Roll/Rockabilly tot Neo Rockabilly maar ook invloeden van Desperate White Label 50s / 60s Rock n Roll Trash! Het debuutalbum Go Wild is inmiddels uit en daarmee laten ze precies zien en horen waarvoor deze band staat.
Dit beloofd weer een spetterend optreden te worden om niet snel te vergeten van een band die we helaas te weinig zien, mis deze unieke kans niet, with this band your boots will burn the floor!!!!!!!!!!
Slim Slip & The Sliders bestaat uit: Wild PAPA GEE zang gitaar, THE DAZZLER doublebass, JETTONE drums, RANDY WRENCH gitaar.

OUDE OPTREDENS VAN Slim Slip & The Sliders

  • 23 - 25   jul
  • 10 jan `10

KOMENDE OPTREDENS VAN Slim Slip & The Sliders

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Slim Slip & The Sliders. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Slim Slip & The Sliders