The Jackanapes

Nederland

Een nieuwe SKA band is geboren: The Jackanapes.

The Jackanapes komt voort uit de skaband Wisehead, die in haar 7 jarige bestaan o.a. heeft mogen optreden in Paradiso, Duitsland, Polen en op 3FM en L1 TV. In 2007 keerde de drummer van het eerste uur terug en maakte een ijzersterke nieuwe frontman The Jackanapes compleet.

Anderhalfjaar lang werd in stilte gewerkt aan een nieuwe set vol pompende en skankbare ska. Geïnspireerd door bands als Laurel Aitken, The Slackers en Bob Marley in z’n vroege jaren heeft de band zich gericht op authentic ska met een meer volwassen sound. Na het uitbrengen van live opnames van het try out optreden eerder dit jaar zijn inmiddels ook de eerste studio opnames afgerond. Mad Butcher records was zo onder de indruk van deze opnames dat deze winter het nummer 'Figure It Out' in November is uitgebracht op de Skannibal Party Vol. 9 ska compilatie CD van het platenlabel. Ondertussen werkt The Jackanapes verder aan nieuwe opnames en zijn de eerste optredens reeds geboekt.

The 7 Jackanapes zijn:
Stefan Smolenaers
Stef Koolen
Bas Tobben
Marcel Mertens
Sjoerd van den Heuvel
Maarten Meeuws
Klaas Zuijdgeest

OUDE OPTREDENS VAN The Jackanapes

  • 29 mei `10
  • 26 mrt `10

KOMENDE OPTREDENS VAN The Jackanapes

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van The Jackanapes. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN The Jackanapes

Live gezien door: