Xandro Leima

Uit: Rotterdam - Spanje

In de zomer van 2008 bezoekt Xandro Leima Nederland en tracht hij terrein te winnen buiten Spanje. Tijdens zijn eerste bezoek aan Nederland geeft hij diverse interviews voor Nederlandse radiostations. In september 2008 verzorgt hij het voorprogramma van Belle Perez hetgeen een groot succes werd.

In het jaar 2009 is Xandro zich aan het voorbereiden op de lancering van een nieuw project voor de Europese markt. Hij is op dit moment op een punt aanbeland waarin hij op zoek is naar nieuwe composities en nieuwe songs voor een volgende cd die meer toegespitst zal zijn op de Europese markt. Intussen heeft Xandro op 31 juli 2009 met "Desesperadamente" deelgenomen aan het prestigieuze "Festival de Candelaria" op Tenerife. Xandro eindigde op een derde plaats. Van de 150 deelnemende songs gingen er uiteindelijk 10 artiesten naar de finale. De eerste en tweede prijs werd gewonnen door artiesten afkomstig van de Canarische Eilanden, waar het festival gehouden werd. Desalniettemin was dit festival voor Xandro, als artiest met een grote internationale betrokkenheid, een mooie ervaring om toe te voegen op zijn CV.

KOMENDE OPTREDENS VAN Xandro Leima

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Xandro Leima. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: