Nono Newton

Uit: Antwerpen - België

"Ooit begin ik zelf een groep en blaas ik jullie allemaal omver!" Deze ambitieuze en van een zekere arrogantie getuigende gedachte doolde jarenlang door het hoofd van Pieter Van Buyten. En na meer dan 10 jaar als bassist bij allerlei Belgische succesformaties (The Kids, Flip Kowlier, Sukilove,…) werd het dan ook stilaan tijd om de daad bij het woord te voegen.
Nono Newton werd die groep.
Humo’s Rock Rally editie 2002 was het perfecte alibi om dan eindelijk toch eens iets in elkaar te boksen. Het resultaat mocht er zijn: een finaleplaats.
Na wat gesleutel staat de groep nu eindelijk op punt: Pieter aan de microfoon en op basgitaar, Frederik Heuvinck op drums, Thijs Louis (DJ Barabass @ De Kaaiman) op gitaar en Peter Lesage (Moiano, Flip Kowlier, Krewcial…) op keyboard.
Deze veelbelovende line-up moet garant staan voor een stevige live-band. Een band die de rock ’n’ roll van de Stooges kan combineren met de catchy pop van Pavement. Een band die de doordringende nonchalance en simpliciteit van de Pixies weet te rijmen met de hedendaagse arrangementen van The Dandy Warhols. Kortom een band zoals er in België niet veel meer zijn…
Demo en nuttige informatie op de website: www.nononewton.com

OUDE OPTREDENS VAN Nono Newton

  • 04 - 07   mei

KOMENDE OPTREDENS VAN Nono Newton

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Nono Newton. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

Live gezien door: