64 Chevy

Een startende 8-cilinder motor kondigt het begin aan van 64 Chevy. Terug naar de tijd van Rock 'n Roll. Terug naar de ruige jaren van de Chevy.

Herkenbaar door zijn robuuste vormgeving, verrassend door zijn vlammende kleuren raast deze Amerikaanse klassieker voort over de highway.

Met het geluid van een V8 en zijn zwoegende zuigers, de rommelende uitlaten en de geur van verbrand rubber beweegt 64 Chevy zich in de richting van de vaderlandse podia om daar hun robuuste imago gestalte tegeven.

De onverbiddelijke stembanden van Laura van Driel,de groovende drums van Arjan van Beurden (Brotherhood Foundation) en geoliede baslijnen van Marcel van de Wouw (Bad Habit) zijn de onderdelen die 64 Chevy tot Tilburgs ruigste swingmachine maken. Sinds juni 2002 heeft dit trio hun krachten gebundeld en sinds november 2003 maakt het duizelingwekkende gitaarspel van Jeroen Willems 64 Chevy compleet.

64 Chevy is vanaf nu beschikbaar voor een benzinestop bij jou om de hoek. Mis het niet!

OUDE OPTREDENS VAN 64 Chevy

  • 19 apr `14
  • 14 sep `13
  • 09 jul `11
  • 30 apr
  • 23 feb

KOMENDE OPTREDENS VAN 64 Chevy

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van 64 Chevy. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN 64 Chevy