Sabine Balk

Uit: Amsterdam - Nederland

Na haar studie Engelse Taal & Letterkunde volgde Sabine (1978) professionele acteerlessen aan De trap. In 2003 stond zij met haar programma ‘Sjef’ in de halve finale van het bekende cabaretfestival Cameretten. Sabine besloot zich toe te leggen op kleinkunst en startte in 2004 met haar opleiding aan Theateropleiding Selma Susanna (THOPSS). Gedurende deze opleiding heeft zij zich ontwikkeld tot een veelzijdige theatermaker, liedschrijver en performer. In de tussentijd ontwikkelde zij zich ook in het popcircuit als zangeres van diverse (cover) bands.
Live muziek is een grote inspiratiebron voor Sabine en vormt de kern van haar voorstellingen. In juni 2009 maakte zij indruk met haar soloprogramma ‘L O S’, een mix van eigen en bestaande theatersongs. Onlangs studeerde zij af met haar muzikale cabaretvoorstelling ‘Vandaag’.
Op 28 juli 2010 spelen Sabine en haar muzikale mannen in Winston de muziek uit ‘Vandaag’: theaternummers met een hoog pop- en rockgehalte.
De band bestaat uit: Jos van Dijk (drums), Guus Halenbeek (gitaar), Virgil Smit (basgitaar) en Sabine Balk (zang).

OUDE OPTREDENS VAN Sabine Balk

  • 28 jul `10

KOMENDE OPTREDENS VAN Sabine Balk

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Sabine Balk. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.