ARTIEST: Rob Zombie

Amerika

Rob Zombie, ofwel Robert Cummings is geboren op 12 januari 1965. Hij is de oprichter van de metalband 'White Zombie' die in 1986 uiteenviel. 10 jaar later begint hij aan zijn solocarriere.

In 1998 komt Rob Zombie's debuutalbum uit genaamd 'Hellbily Deluxe'. Het album wordt in de Verenigde Staten drie keer platina. De brute metal van White Zombie is veranderd in toegankelijkere hardrock.

Naast zijn carriëre als muzikant heeft Zombie ook vijf speelfilms geschreven en geregisseerd. Zijn meest recente werk is de kult-favoriet The Haunted World of El Superbeasto, gebasseerd op zijn succesvolle comic-reeks. In 2009 verschijnt Halloween 2, de opvolger van de record-brekende herinterpretatie van Halloween. In 2005 komt Zombie met het door de critici gewaardeerde The Devil's Rejects (Lionsgate), de opvolger van de moderne klassieker House of 1000 Corpses (Lionsgate 2004).

OUDE OPTREDENS VAN Rob Zombie

Beijk alle oude (28) oude optredens

KOMENDE OPTREDENS VAN Rob Zombie

OUDE OPTREDENS VAN Rob Zombie

Beijk alle oude (28) oude optredens

FOTO'S VAN Rob Zombie

Foto Rob Zombie te Graspop Metal Meeting 2011 Foto Rob Zombie te Rob Zombie - 1/7 - TivoliVredenburg Foto Rob Zombie te Marilyn Manson + Rob Zombie - 3/12 - HMH Foto Rob Zombie te Graspop Metal Meeting 2017 Foto Rob Zombie te Rob Zombie - 1/7 - TivoliVredenburg Foto Rob Zombie te Rob Zombie - 13/06 - Paradiso
 
Bekijk alle 74 foto's van Rob Zombie

Rob Zombie NIEUWS

Al het Rob Zombie nieuws

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: