Michael Lennon

An evening with Ven-ish. Venice gitarist Michael Lennon verzamelt zijn familie om zich heen voor een heel bijzonder concert.
De bandleider van Venice doet twee akoestische shows onder de naam ‘An Evening with Ven-ish’ met andere familieleden uit de Lennon-stal, die nog niet eerder te zien waren in Nederland. The groep bestaat uit zijn oudere broer Tom, neefje Charlie Vaughn (zoon van Kipp), 15-jarige dochter Avalon Lennon en vaste Venice-bassist Mark Harris.

Tom Lennon was het grote voorbeeld voor Michael. Als kind volgde hij thuis in de garage de repetities van The Other Half, de band van zijn broer. Die band speelde in het voorprogramma van The Doors, maar moest er mee ophouden omdat Tom in Vietnam moest dienen. Kort geleden begon Tom weer liedjes te schrijven. Michael: ‘He was the main reason I became a musician. And I’m honored to be producing his new album that’s a mix of folk, country and Americana.’
Charlie Vaughn treedt steeds vaker op met Venice. Maar hij heeft ook een eigen band The Daily Routine, met als drummer Michael Lennon.
Ven-ish is een nieuwe tak aan de 'Family tree', maar zal niet schromen om naast eigen en nieuw werk, ook de klassiekers uit het Venice repertoire te vertonen, maar dan voorzien van een eigen kleur.

OUDE OPTREDENS VAN Michael Lennon

  • 13 apr `11

KOMENDE OPTREDENS VAN Michael Lennon

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Michael Lennon. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.