ARTIEST: Ben Saunders

Uit: Hoorn - Nederland

Ben Saunders is een Nederlandse zanger uit Hoorn. Hij bezit sinds zijn 16e een eigen tattoo shop. Ben is vooral bekend voor zijn deelname aan de talentenshow The Voice Of Holland die hij won. De auditie die hij deed met het nummer 'Use Somebody' van Kings Of Leon maar dan de Laura Jansen versie was een hele grote hit. Niet alleen was de jury heel enthousiast maar ook het filmpje van de auditie op youtube is meer dan één miljoen keer bekeken. Hij heeft twee gouden platen in ontvangst mogen nemen voor de nummers 'If You Don't Know Me By Now' en 'Kill For A Broken Heart'. Ook krijg Ben Saunders zijn eigen realityserie.

OUDE OPTREDENS VAN Ben Saunders

Beijk alle oude (74) oude optredens

KOMENDE OPTREDENS VAN Ben Saunders

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Ben Saunders. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Ben Saunders

Beijk alle oude (74) oude optredens

FOTO'S VAN Ben Saunders

Foto Ben Saunders te Parkfeest Oosterhout 2013 Foto Ben Saunders te Parkfeest Oosterhout 2013 Foto Ben Saunders te Bevrijdingspop Haarlem 2011 Foto Ben Saunders te Parkfeest Oosterhout 2013 Foto Ben Saunders te Bevrijdingspop Haarlem 2011 Foto Ben Saunders te Bevrijdingspop Haarlem 2011
 
Bekijk alle 11 foto's van Ben Saunders

Ben Saunders NIEUWS

Al het Ben Saunders nieuws

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: