Irma Dee

Nederland

Soms is het een lange zoektocht om je eigen stijl te vinden en uitgewerkt te krijgen...Laten we beginnen bij het begin: jaren geleden vertelde een vriendin aan Irma Dee dat ze goed kon zingen, en deed ze met succes mee aan een TV-show. Daarmee is het eigenlijk allemaal begonnen; aanbiedingen voor musicals, boekingen voor live-optredens, bandjes en mensen die haar vertelden dat ze een album uit moest brengen. Het meeste daarvan heeft Irma Dee gedaan. Bij verschillende bands gezongen als leadvocal, opgetreden op veel podia, een eerste single en een eerste album.

Na een moeilijke periode met veel tegenslagen op persoonlijk vlak is ze echter helemaal opnieuw begonnen. Een nieuwe stijl, nieuwe nummers, een nieuwe naam, een nieuw gezicht. De nummers zijn een schreeuw uit haar eigen beleving met moeilijke, grappige en gevoelige momenten, die door het open karakter een breed publiek aanspreken.

Irma Dee schrijft, arrangeert en is bij alle overige stappen zo betrokken, dat ze haar heel eigen sound aan de nummers kan meegeven. Daarnaast denkt ze mee met het ontwikkelen van styling, website ed om het geheel een duidelijk eigen gezicht te geven. Naast de eerste single "Soul Survivor" werkt Irma Dee samen met mensen uit Nederland, Engeland, Zweden en Amerika, aan de rest van de nummers. De nieuwe stijl is helemaal Irma Dee.

Irma Dee ontdekt elke dag meer van haar talent. Met Soul Survivor kan het publiek daar voor het eerst kennis mee maken. Een fantastisch team mensen is bezig aan het verder uitwerken van alles wat hierbij hoort. Zonder XFactor, The Voice of andere talentenjachten probeert Irma Dee haar eigen "ding" onder de aandacht te brengen.

What's more to say? Via de singles wordt deze biografie aangevuld...

OUDE OPTREDENS VAN Irma Dee

  • 20 jan

KOMENDE OPTREDENS VAN Irma Dee

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Irma Dee. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

Live gezien door: