DJ Denniz

Frisse kelder funk. Base-ment maakt het al sinds februari 2003. Met een zangeres (Lonneke) met een heldere en duidelijke, funky stem, een gitarist met soul (Dennis) en een steady bas (Bo) en drums (Tim) duo springt Base-ment meteen in het oog. In 2004 moest Base-ment zich bewijzen en dat hebben ze ook zeker gedaan. Met een groeiende groep fans en vooral een groeiend repertoire treden ze steeds vaker op en niet zonder gevolgen. Ze kregen al verschillende prijzen, waaronder de derde én de publieksprijs bij de kunstbende (2003 en 2004) en ook de publieksprijs bij De Doorbraak (2005), maar wat vooral belanrijk is, is dat ze zeer positief commentaar krijgen na elk optreden! Apeldoorn is ondertussen veroverd en daar is Base-ment dan ook vaak te vinden, maar Base-ment wil meer en met hun tweede demo op komst hopen ze weer een klein stapje verder te komen in de grote muziekwereld!

Het begint allemaal met een schoolbandje. Steven Hendriks (gitaar) en Tim Scholten (drums) speelden in OSUA. Niet veel later komt ook Bo Merkus (bas) erbij en ze rocken in de kelder met nog een zanger en gitarist bij de familie Scholten. Al gauw loopt deze samenwerking op de klippen omdat de zanger en tweede gitarist de band verlaten. De rest blijft over en jamt wat in de kelder, terwijl ze op zoek gaan naar een nieuwe zanger. Het duurt even, maar na 6 maanden zien ze dan toch eindelijk dat er al die tijd een zangeres met een dijk van een stem binnen handbereik was geweest. Lonneke Scholten, de zus van Tim, komt bij de band en zo wordt Base-ment gevormd.

De optredens in Apeldoorn worden met veel enthousiasme ontvangen door alles en iedereen en Base-ment gaat steeds meer eigen werk schrijven. In April 2004 komt de demo à la Base-ment uit en de eerste honderd zijn snel verkocht.
In 2005 en in de eerste helft van 2006 begint het echt goed te lopen. De optredens stromen binnen en podiumervaring wordt er absoluut opgedaan.

OUDE OPTREDENS VAN DJ Denniz

  • 07 mei `11
  • 11 dec `10
  • 05 nov `10
  • 09 okt `10
  • 13 mrt `10
  • 16 jan `10
  • 24 mei `08
  • 10 mei

KOMENDE OPTREDENS VAN DJ Denniz

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van DJ Denniz. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN DJ Denniz

Live gezien door: