Blind Lead

Uit: Den Haag - Nederland

Following a blind lead... Vrij vertaald; je gevoel volgen.
Dat is iets waar deze helemaal Haagse band in woord en daad volledig achter staat.
De muziek van Blind Lead is iedere keer weer geladen van een gezonde dosis emotie. Met een stevige, gevarieerde rocksound en een spetterende live act komt de band iedere keer weer verrassend uit de hoek.

De muziek van Blind Lead is wellicht het best te omschrijven als moderne maar tijdloze rock met een vleugje nostalgie a la Led Zeppelin en pakkende metal-melodieën. Inspiratiebronnen zijn bijvoorbeeld Live, Pearl Jam, Incubus en Creed. Dit 'recept' heeft de band in de twee-en-een-half jaar dat ze bezig zijn al een eind in de goede richting gebracht.

De band bestaat uit Lennart Verleer en Bas van Denzel op de gitaar, Stefan Verleer op de basgitaar, Bobby Rond op de drums en Remy Rond achter de microfoon. Het feit dat er in de band twee sets broers zitten, zorgt voor een hechte band, die zowel zichtbaar als hoorbaar een positieve weerslag heeft op de muziek.

OUDE OPTREDENS VAN Blind Lead

  • 06 sep
  • 17 apr

KOMENDE OPTREDENS VAN Blind Lead

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Blind Lead. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Blind Lead