Geva Alon

Uit: Kibbutz Ma'abarot - Israel

Geva Alon is een Israelische singer-songwriter/gitarist. Geva Alon begon gitaar te spelen toen hij 12 jaar oud was. Zijn eerste solo album komt in 2006 uit genaamd Days of Hunger. Op het album zijn akoestische country geluiden te horen met een duidelijke en herkenbare stem en gitaarspel. Zijn tweede album brengt hij in 2007 uit genaamd The Wall of Sound. Op dit album is o.a. een cover van 'Modern Love' van David Bowie te horen. Dit nummer was een groot succes bij de radiostations. In 2009 komt zijn derde album genaam Get Closer uit. De nummers 'The Wind Whispers', 'I can see the stars' en 'Come Race Me' doen het goed in de hitlijsten. Get Closer is een stuk persoonlijker dan de andere twee albums.

KOMENDE OPTREDENS VAN Geva Alon

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Geva Alon. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

CD-RECENSIES

Geva Alon Get Closer cover

Geva Alon - Get Closer

Tussen al het electrogeweld dat we de afgelopen tijd om onze oren krijgen, is het af en toe lekker om eens een album in handen te krijgen, wat niet doorspekt is van...