ARTIEST: Cypress Hill

Uit: Los Angeles - Amerika    Genre(s): Metal - rap metal

Cypress Hill is een Latijns-Amerikaanse hiphopgroep uit Los Angeles. De groep werd in 1986 opgericht en viel direct op door hun vernieuwende hiphopgeluid met latino-invloeden. Het titelloze debuutalbum sloeg in als een bom en sinds het verschijnen van het tweede album, ‘Black Sunday’ in ’93 en de wereldhit ‘Insane in the Brain’, behoort Cypress Hill tot de populairste hiphopgroepen ter wereld.

Niet alleen de muziek, maar ook de strijd van de groep voor legalisering van canabis heeft bijgedragen aan de populariteit. Ook de latere albums van Cypress Hill werden classics, waaronder ‘Temples of Boom’, ‘IV’ en ‘Stoned Raiders’.

OUDE OPTREDENS VAN Cypress Hill

Beijk alle oude (41) oude optredens

KOMENDE OPTREDENS VAN Cypress Hill

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Cypress Hill. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Cypress Hill

Beijk alle oude (41) oude optredens

FOTO'S VAN Cypress Hill

Foto Cypress Hill te Cypress Hill - 21/12 - Afas Live Foto Cypress Hill te Lowlands 2017 - Zondag Foto Cypress Hill te Cypress Hill - 21/12 - Afas Live Foto Cypress Hill te Cypress Hill - 22/06 - TivoliVredenburg Foto Cypress Hill te Cypress Hill - 7/7 - 013 Foto Cypress Hill te Parkpop Saturday Night 2019
 
Bekijk alle 51 foto's van Cypress Hill

Cypress Hill NIEUWS

Al het Cypress Hill nieuws

CD-RECENSIES

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: