Anne Chris Band

   Genre(s): Pop - pop Pop - singer/songwriter Roots - jazz Soul/R&B/Hiphop - soul

Met een rugzak vol ervaring nam Anne Chris de tijd om ‘Play For Now’, haar tweede album, op te nemen. In 2003 startte haar carrière met een optreden op het North Sea Jazz festival.
Een jaar later bracht Anne Chris haar debuut cd ‘Tomorrow Is Today’ uit, gevolgd door o.a. een tweede optreden op het North Sea Jazz Festival (2005). Muzikaal omnivorisch als Anne Chris is deed ze in dat zelfde jaar een tour door Marokko met gitarist Jan Wouter Oostenrijk.
De muziek van Anne Chris is een organische mix van jazz, pop en soul, waarin de invloeden van Stevie Wonder en het Scandinavische Beady Belle nooit ver weg zijn. Ze is niet bang zich kwetsbaar op te stellen, getuige haar intieme, kleine liedjes in open arrangementen, maar gesteund door haar geweldige band met onder anderen jazz-toppers als Tineke Postma (sax) en Paul van Kessel (backing vocals) kan ze ook fijn grooven.

OUDE OPTREDENS VAN Anne Chris Band

  • 24 - 25   mei
  • 27 apr

KOMENDE OPTREDENS VAN Anne Chris Band

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Anne Chris Band. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Anne Chris Band