Sick Note

Het in 2009 opgerichte Sick Note is een band die zich niet zo makkelijk laat omschrijven. De regionale muzikanten hebben hun muzikale achtergrond in bands met wel zéér uiteenlopende muziekstijlen.
Zo speelden de bandleden o.a. in Dapple Rose (rock), Beware (pop/funk), Kitstone (alternatieve accordeonpop), Egghead (trashmetal) en de Flying Embryo’s (pretpunk).
Gooi dit geheel in de mixer en er ontstaat een energiek en eigenwijs geheel. Het repertoire van Sick Note bestaat uit goed in het gehoor liggende rock- en popliedjes met genoeg ruimte voor een verrassende wending. De compleet nieuwe nummers zijn van eigen hand, waarbij ieder bandlid er op zijn of haar karakteristieke manier een stempel op drukt. Zo weet Sick Note in haar nog korte bestaan een geheel eigen geluid te produceren.
Het debuutoptreden was in februari jl. in de Nozem tijdens het Wootstock Festival. Het plan is om veel live te spelen en later enkele nummers op cd te zetten.

OUDE OPTREDENS VAN Sick Note

  • 11 jun

KOMENDE OPTREDENS VAN Sick Note

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Sick Note. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.