Daddy Was Wrong

A BRAND NEW TAKE ON OLD SCHOOL HARD ROCK


Omdat het bloed nu eenmaal kruipt waar het niet gaan kan en een mens zijn dagen ook maar zolang kan blijven vullen met satanische slachtrituelen (lees: de scharrelkippen begonnen op te geraken) besloten vier oudgedienden uit de Tieltse muziekscene* om er nog eens lekker ouderwets de beuk in te zetten, moegetergd als ze waren door al dat gemekker van allerlei jonge wolven in schaapsvacht die tegenwoordig de dienst uitmaken op de radio.

Zoals iedereen weet ontstaan alle goede ideeen aan een toog (die ene keer dat u met uw zatte botten de geniale ingeving had om die ruige biker chick naast u binnen te draaien terwijl haar wederhelft een mazout aan het bestellen was niet te na gesproken), dus werd er met de natuurlijke cool van wijlen Elvis – voor hij had ontdekt dat ook cheeseburgers in een milkshake kunnen worden verwerkt – in een rokerige kroeg besloten dat er met een drummer van gewapend beton, een zanger met een klok waarbij de lokroep van een bronstig wild zwijn verbleekt, een bassist met een vijs te weinig en een gitarist met een snaar teveel weinig anders op zat dan een band met ballen, genre scrotum elephantiasis, op te richten.

Het resultaat van een opnameweekend in Barefoot Recording Studio: een portie kick-ass rock&roll met hoekige riffs, een dreunende ritmesectie en een krachtige oerschreeuw, samengebald in snedige songs die ondanks alle invloeden getuigen van een eigenzinnig geluid, een geluid dat nadrukkelijk van nee blijft schudden terwijl alle anderen beaat ja knikken.

Danny – zanger
Wouter – gitarist
Wim – drummer
Jeroen – bassist

OUDE OPTREDENS VAN Daddy Was Wrong

  • 14 - 15   aug

KOMENDE OPTREDENS VAN Daddy Was Wrong

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Daddy Was Wrong. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

CD-RECENSIES

Daddy Was Wrong Daddy Was Wrong cover

Daddy Was Wrong - Daddy Was Wrong

De Belgische mannen van Daddy Was Wrong zijn op een plezante manier lekker fout. Zo hebben zij een punt gezet achter hun dagen van “satanische slachtrituelen” , omdat...