ARTIEST: Ed Sheeran

Uit: Halifax, New Yorkshire - Engeland    Genre(s): Pop - singer/songwriter

Edward 'Ed' Christopher Sheeran (17 februari, 1991) is een Engelse singer-songwriter uit Halifax, West Yorkshire. Juni 2011 is de maand van zijn doorbraak, wanneer zijn debuutsingle 'The A-team' verschijnt. Datzelfde nummer staat een halfjaar in de Nederlandse top 40, met de vijfde plaats als hoogste positie. Een jaar na zijn doorbraak staat hij in het voorprogramma van Snow Patrol.

Ed Sheeran is een van de vele voorbeelden van artiesten die zichzelf op de kaart zetten door middel van YouTube en Facebook. Ed is ontdekt door acteur/zanger Jamie Foxx. Jamie was na het horen van zijn muziek zo onder de indruk dat hij de singer-songwriter gebruik liet maken van zijn opnamestudio en huis in Hollywood. In 2011 tekent hij bij Atlantic Records (Lykke Li, Bruno Mars, Jason Mraz), waaronder hij zijn debuutalbum '+' uitbracht in november 2011.

OUDE OPTREDENS VAN Ed Sheeran

Beijk alle oude (29) oude optredens

KOMENDE OPTREDENS VAN Ed Sheeran

OUDE OPTREDENS VAN Ed Sheeran

Beijk alle oude (29) oude optredens

FOTO'S VAN Ed Sheeran

Foto Ed Sheeran te Ed Sheeran - 03/04 - Ziggodome Foto Ed Sheeran te Ed Sheeran - 03/11 - Ziggo Dome Foto Ed Sheeran te Ed Sheeran - 03/04 - Ziggodome Foto Ed Sheeran te Lowlands 2012 - dag 1 Foto Ed Sheeran te Lowlands 2012 - dag 1 Foto Ed Sheeran te Ed Sheeran - 20/11 - HMH
 
Bekijk alle 37 foto's van Ed Sheeran

Ed Sheeran NIEUWS

Al het Ed Sheeran nieuws

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: