Paolo Passionato and the Pennies from Heaven

Uit: Wijk aan Zee / Amsterdam - Nederland

Paolo Passionato and the Pennies from Heaven is de legendarische showband van Paolo Passionato. De band was de eerste multiculturele sample georiënteerde latin salsa rap calypsoband ter wereld
Muzikanten uit alle hoeken en gaten van de aarde zoals Tahiti, de Galapagos eilanden, Kazachstan, Haïti, Birma, Laos en Limburg maakten -en maken nog!- deel uit van deze fantastische, maar ook anderszins erg leuke band.

De band is recentelijk weer opgericht en voelt zich daarbij niet te beroemd of te beroerd om -naast de grote popconcerten en buitenlandse tournees- ook in een klein café, een discotheek(je), op een bruiloft, verpleeghuis, sociale werkvoorziening, bedrijfsfeest van een multinational, maar ook nationale bedrijven, of het MKB, te spelen.
Ook op een buurtfeest, een surpriseparty, een protestdemonstratie, een lagere school (zwart of wit gelijk), een bachelorparty komt de band uitstekend tot zijn recht en garanderen we een spetterend feest!

Website www.paolopassionato.nl
Telefoon: 020 624 91 05
Email: [email protected]

KOMENDE OPTREDENS VAN Paolo Passionato and the Pennies from Heaven

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Paolo Passionato and the Pennies from Heaven. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.