ARTIEST: Doghouse Sam & his Magnatones

België

Doghouse Sam heeft de afgelopen jaren heel wat naam en faam gemaakt met zijn Magnatones. In de internationale pers werd hij omschreven als een authentiek en uniek talent (Japan), werd hij geroemd om zijn beklijvende songwriting (Polen & UK) en zijn veelzijdige, straffe stem (Frankrijk). De media merkte zijn unieke gitaarstijl op (Benelux) en prees zijn virtuositeit op de bluesharp (Duitsland).
In 2014 werd de band dan ook niet onverwacht winnaar van de Belgian Blues Challenge !

Kenmerkend voor de Doghouse concerten zijn steevast de intense doorleefdheid en de rauwe benadering van de Rhythm’n’Blues. Vanaf 2015 zal deze Rhythm’n’Roots sensatie toeren met een volledig nieuwe show en eennieuwe CD,genaamd “Knock Knock”. Deze plaat wordt weerom wereldwijd uitgebracht via BluesBoulevard en de ene songparel na de andere wordt aan elkaar geregen (Bealestreet.be).Doghouse Sam’s mix tussen rauwe Blues en elektrische Americana is door het gerenommeerde Duitse magazine Bluesnews omschreven als een kruising tussen de Paladins en Howlin’ Wolf !

Maar wat dit trio nu echt zo wervelend en fascinerend maakt, is hun tomeloze energie en enthousiasme op het podium. Met virtuoos Jack o’Roonie op de contrabas en creatieve duizendpoot Franky Coumans (verkozen tot beste drummer van Nederland in 2010) op de drums, staan Doghouse Sam & his Magnatones garant voor een onvergetelijk concert dat de toeschouwer bij de strot grijpt.

OUDE OPTREDENS VAN Doghouse Sam & his Magnatones

Beijk alle oude (24) oude optredens

KOMENDE OPTREDENS VAN Doghouse Sam & his Magnatones

Wij hebben geen informatie over komende concerten of festivaloptredens van Doghouse Sam & his Magnatones. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Doghouse Sam & his Magnatones

Beijk alle oude (24) oude optredens

FOTO'S VAN Doghouse Sam & his Magnatones

Foto Doghouse Sam & his Magnatones te Koppelpop 2016 Foto Doghouse Sam & his Magnatones te Koppelpop 2016
 
Bekijk alle 2 foto's van Doghouse Sam & his Magnatones

Doghouse Sam & his Magnatones NIEUWS

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

Live gezien door: